Zimné Pyžamá Pre Ženy Teplé Pribrala Flanelové Nohavice Spánku Nastaviť Roztomilý Zajačik Ucho S Kapucňou Voľné Nightgown Oblečenie, Oblečenie Pre Voľný Čas

0 Hodnotenie Zákazníkov
€43.81 €19.72
Farba
Veľkosť:

Popis:

Pribrala Sleepwear Flanelové Noc Oblek má roztomilý zajačik ucho dizajn, aby ste sa rozkošný vzhľad, a používa mäkké, pohodlné, priedušné, koži-priateľský, polyesterové vlákna tkaniny, čo je vynikajúci zimné, Nový Rok, Vianoce a narodeniny darček pre vašu manželku, priateľku, dcéra, partner, atď.

Špecifikácie:

Názov: Teplé Pyžamo pre Ženy

Materiál: Polyester vlákniny

Balenie Zoznam:

1 sada * Zimné Flanelové Pyžamo Set ( Vrchný + Nohavice )

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a fotografovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Užite si Pohodu] vyzýva: Zimné Pyžamá pre Ženy je sada módne domova oblečenie, ktoré vám umožní vychutnať v pohodlí doma, prináša príjemné nosenie skúsenosti.

2.【Vysoko kvalitné Tkaniny] vyzýva: Teplé Pyžamo pre Ženy, ktoré sú vyrobené z veľkej kvalitných polyesterových vlákien tkaniny, sú mäkké, teplé, pohodlné, priateľské k pokožke, a priedušná.

3.【Krásne Bunny Ucho Dizajn] vyzýva: S roztomilý dizajn troch-dimenzionální králičie uši a vreciek, ktoré sú v srdci tvary s luky, Dámske Flanelové Pajama pozriete rozkošný.

4.【Teplo v Zime] vyzýva: Noc Vyhovovali Ženy Pajama Set je navrhnutý s veľkým krytom zabaľte hlavu, prináša teplo v chladnom počasí, a má lem, manžety a nohavice, ktoré sú čipky navrhnuté tak, aby perfektne doplní váš obrázok.

5.【Pekný darček Výber] vyzýva: Pre vašu manželku, priateľku, dcéra, partner, atď., Pribrala Sleepwear Flanelové Oblek bude ohľaduplní zimné, Nový Rok, Vianoce a narodeniny darček.

Značky: spací oblečenie pre ženy, noc obleky pre ženy pyžamo nastaviť, Nightgown, pajama z čipky, noc oblek.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w2213

  • Materiál - Acetát
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Sezóna - Jar
  • Dĺžka Šiat - Podkolienok
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Krátke
  • So Sexuálnym Podtextom - No
  • Nemravný Obrázok - No