Mini Silikónových Teleskopická Stierky Viacúčelový Dvojité Čele Prenosné Krém Na Tortu Škrabka Kuchyňa Pečenie Nástroj Zálievkou

0 Hodnotenie Zákazníkov
€3.43 €1.65
Farba
Veľkosť:

Mini Silikónových Teleskopická Stierky Viacúčelový obojstrannú Krém na Tortu Škrabka Kuchyňa Pečenie Nástroj Zálievkou Lyžice SUV

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Naše mini škrabka je vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu, nie je ľahké zlomiť a trvanlivé.

2. Dvojité hlavu dizajn, adaptovať sa na rôzne fľaše.Ergonomická rukoväť dizajn, pohodlné uchopenie a jednoduché použitie.

3. Malé silikónové škrabka je navrhnutý s dlhými rukoväť a úzke hlavy, ktorá môže preniknúť do dne fľaše bez odpadu.Hodí rôzne nádoby, poháre a fľaše.

4. Široké spektrum použitia: mini stierky zmestí aj v rôznych kozmetických kontajnerov, telové krémy, lesk na pery, laky na nechty, arašidové maslo, kečup, atď.

5. Ľahko sa čistí: Silikónové make-up škrabka jeden kus plynulý dizajn, ľahko sa čistí, úspora energie a času.

Upozornenie:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Materiál: Silikón + Nerezová Oceľ

Teplotná odolnosť: mínus 40°-200°

Stierkou veľkosť: normálne: 128*12mm, po teleskopické: 250 mm*12 mm

Stierky veľkosť: normálne: 125*14 mm, po teleskopické: 247mm*14 mm

Balenie Obsahuje:

2 ks x Silikónové Teleskopická Stierky Viacúčelový

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Značky: teleskopická stierky viacúčelový, kuchynské pomôcky, 2022 nový gadget, anti-problém helper, nadácia, Snowball Maker.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w24293

  • Typ 2 - jam krém stierky
  • Materiál - Silikónové
  • Druh - zaťahovacie stierky
  • Typ 3 - Multi Účel Odolnosť Proti Opotrebeniu
  • Typ 1 - Kozmetické Stierky
  • Typ 5 - Hrdza Dôkaz Vysokej Tvrdosti
  • Typ 4 - Skrutka Ovládač Otáčajte Posádky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína