Auto Anti-Slip Mat Auto Panel Super Lepivými protišmykové Silikónové Mat Auto PVC Telefón-Slip Mat Auto Interiérové Doplnky

1 Hodnotenie Zákazníkov
€5.03 €2.46
Farba
Veľkosť:

Popis:100% Nové.Farba:Čierna a transparentné Veľkosť:28*18 cm 18*13 cm 13*8cm Konverzie: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov Funkcie: 1.Umývateľný, obnovuje viskozita po umytí 2.Výborná lepiaca auto pad pre telefón, parfumy, kľúč, mince, okuliare, atď.Vysoko kvalitného PVC, ekologický materiál, je neškodný pre ľudské telo, bez baktérií vľavo na to. 3.Žiaruvzdornou a shockproof, s dobrou ultrafialové výkon, spĺňal vaše potreby v rôznych miestach. 4.To je anti-sklzu, zabezpečenie objektov na palubnú dosku, nie je potrebné sa obávať, že by pád alebo sklzu. 5.Ideálne vhodné na auto, doma, v kancelárii, čaj stôl, je to praktické a dobré dekorácie vo vašom aute. 6.Grid vzor, dizajn, jednoduchý a veľkorysý Poznámka: Obrázky Sú Len Pre Referenčné účely , Skutočné Farby Možno líšiť Vzhľadom Na Rôzne Počítačové Obrazovky.

Značky: auto, interiér, prístrojová doska držiaka telefónu, auto tabuli non slip grip, pohár vody držiak na fľašu, roztomilý auto rohože, dashboard mat.

1 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2023-01-09

    Dobrá Kvalita a rýchle dodanie

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w1188

  • Protišmyková Podložka - auto anti-protišmykové podložky
  • Funkcia - Auto Sticky Gél Podložka Pre Telefón
  • Druh Materiálu - plastov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína