Špinavé Oblečenie Zavesiť Tašku Veľkú Kapacitu, Rozšíriteľná Multi-Vrecko Na Pranie Bránia Veľké Otvorenie Kúpeľňa Oblečenie Skladovanie Taška

0 Hodnotenie Zákazníkov
€17.03 €8.35
Farba
Veľkosť:

Odrážky:

1、Extra Veľkú Kapacitu: Naše over-the-dvere, práčovňa brániť má veľké rozšíriteľnou kapacitou, takže ho môžete vyzdvihnúť všetky vaše rodinné oblečenie.Je to veľmi pohodlné.

2、Prenosný Dizajn: prenosný dizajn môže byť použitý u väčšiny dvere vo vašej domácnosti.Takže si môžete zavesiť na naše špinavé oblečenie a zavesiť tašku na vaše dvere.

3、vysokokvalitného Materiálu: Naše zavesiť práčovňa bránia taška je vyrobená z vysoko-kvalitných oxford handričkou materiálu, takže je odolné, silné, nosenie, odolný a ľahko sa čistí.

4、Úsporu Priestoru: Keď to nepotrebujete, skladacie práčovňa taška možno zložiť do malých rozmerov.Priestor-úsporné riešenie pre malé priestory, dorms, kempingy, hotely, a viac.

5、Všestrannosť: veľké úložné kapacity naše špinavé oblečenie zavesiť taška je dosť držať veľa špinavej bielizne pre celú rodinu, a multi-vrecko na skladovanie pomáha ukladať akýkoľvek typ oblečenia, šatky, klobúky, posteľná bielizeň, a cestovať.

Popis:

Naše zavesiť práčovňa bránia taška je vyrobená z vysoko-kvalitných oxford handričkou materiálu, ktorý je odolný, silné, nosenie, odolný a ľahko sa čistí.Je možné uložiť akýkoľvek typ oblečenia, šatky, klobúky, posteľná bielizeň, a cestovať.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 73*48 cm/28.7*bude 18,8 palcový

Materiál: nylon

Balenie Zoznam:

taška *1

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Značky: oblečenie zavesiť taška, práčovňa organizátor, plátno práčovňa taška, vaky na bielizeň na špinavé oblečenie, pracie vrecko na špinavé oblečenie, pranie taška.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w20103

  • podpora - Drop Shipping/Veľkoobchod
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Polyester