Nové Praktické Dospelých Detí Prežitie Asfyxia Je Záchranné Zariadenie Núdzového Dusenie Záchranné Zariadenie Domáca Lekárnička

0 Hodnotenie Zákazníkov
€11.07 €4.87
Farba
Veľkosť:

Udusenia Záchranné Zariadenie, Profesionálne služby Prvej Pomoci - Zariadenie Pre Deti A Dospelých, CPR Školenia Sacie Anti - Udusenia Zariadenia

Hlien sacie prvý-ai d zariadenie: non-invazívnej spúta sacie prvej pomoci zariadenia, ktoré môžu zachrániť životy v prípade obštrukcie dýchacích ciest núdze, a je jednoduché a praktické v každodennom živote.

Krátke sacie trvanie: sacom trvanie je najkratšia, takže zariadenie je bezpečné a účinné.Za normálnych okolností nie je potrebné nahradiť vybavenie, stačí nahradiť maska každé 2-3 roky.

Primerané štruktúry: na piest, ktorý vytvára negatívny tlak môžete cicať, z prekážok, viac efektívne.Výfukový ventil sa používa na vypúšťanie vzduchu z hlavného tela, aby sa zabezpečila jeho silné nasávanie.

Mäkké silica gel: Prvá Pomoc - zariadenie pre asfyxia je vyrobené z oxidu kremičitého gélu, ktorý je mäkké a pohodlné na nosenie.Malý a ľahký, ľahko prenosný, veľmi vhodný na cestovanie.

2 masky: jednoduché použitie dizajnu.Ak žijete sami, môžete ho použiť sami, v prípade dusia núdze.Je vybavený dieťaťa a dospelých tváre ochranné kryty na splnenie rôznych potrieb.Package Vrátane:

1X Udusenia záchranár Kit

Značky: asfyxia je záchranné zariadenie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w3657

  • Číslo Modelu - AF221221-1
  • Pôvod - Kontinentálna Čína