Vonkajšie Molle Taktické Vak Outdoor Vojenské Pás Fanny Pack Mobilný Telefón Puzdro Pás Pás Taška Výstroj Taška Gadget batohy

0 Hodnotenie Zákazníkov
€1.46 €0.71
Farba
Veľkosť:

Funkcie:

1. Funkcie: Možnosť pripojiť na akýkoľvek popruhu, vesta, taška, práce na opasok alebo batoh.Vhodné na turistiku, camping, turistiku, poľovníctvo, cestovanie, fitness šport, škola, auta, vonku, atď.

2. Štruktúra: Štyri vrecká na zips na prednej strane, jeden na zips notebook priestoru na zadnej strane, jedno hlavné vrecko na zips.Batoh môže držať 14" notebook, A4 tlač, 10pcs t-shirts a viac na krátke výlety.

3. Molle Systém: Molle Expansion System je navrhnutý pre prácu s ostatnými zariadeniami a môžete nahrať tašky, fľaša s vodou, tašky, príslušenstvo, balenie, atď.Robustný a ľahký, takže je to veľmi spoľahlivé pre vás.Drawcord otvorenie pre jednoduché drawcord, ľahko sa zavrieť a otvoriť puzdro s jednou rukou.

4. Materiál: High-pevnosť vojensko-štýl 900D nylon, odolné a nepremokavé, ktorý zaručuje dlhodobé používanie vo vlhkom prostredí a zároveň zabezpečiť produktov.

5. Príležitosti: Vhodné pre bežecké športy, športové trendy, cyklistika, športová streľba, športové ochranný výstroj doplnky, miesto rekreačných zariadení, vonkajšie športové tašky, rybársky šport.

Popis:

Tam je sieťové vrecko na jednej strane a vreckom na baterku alebo iné položky na iných.Robustný a ľahký, takže je to veľmi spoľahlivé pre vás.Drawcord otvorenie pre jednoduché drawcord, ľahko sa zavrieť a otvoriť puzdro s jednou rukou.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť: 18*9*14 cm

Pohlavie: Muži

Vlastnosti: Ľahký, praktický, prenosný

Package Zahrnuté:

1pc* Pás Taška

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Značky: Skladací Batoh, Batohy, batoh mužov, batoh, taktický batoh.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w27493

  • Číslo Modelu - /
  • Kryt Dážď - No
  • Batohy Typ - Vonkajší Rám
  • Pohlavie - Unisex
  • Názov Značky - OUTAD
  • Funkcia - Taška Gadget
  • Veľkosť - S
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - nylon