1 Pár Arch Rukávy Plantárna Fasciitis Päty Ostrohy Starostlivosť O Nohy Ploché Nohy, Rukáv Ponožky Vankúše Protetických Vložky, Podložky

2 Hodnotenie Zákazníkov
€2.62 €1.57
Farba
Veľkosť:

null

Popis:

Naša Podpora Klenby Rukávy sú vyrobené z mäkkého, pružného polyesteru a gélu, ktorý pohodlne podporuje vaše arch, stabilizáciu plantárna fasci a striedajúci oblúk a päta bolesti.Liečbu plochých nôh, kostnej ostrohy a plantárna fasciitis s našimi Gél Arch Zábaly.2 pack arch vložky môžu byť nosené len o nejaké topánky, čo vám umožní vychutnať cvičenie, beh a turistiku bez náklonu bolesť.Naše arch vložky sú jednoduché nosenie, umývateľný a opakovane použiteľné.

Funkcie:

- Farba: Čierna

- Materiál: Polyester a SEBS

- Veľkosť: Cca. 11.8x7.8 cm/4.65x3.07inches

- DIZAJN A FUNKCIE: multifunkčný oprava podložky pre ploché nohy, strephexopodia, X-type nohy a holub prst, mäkkou textúrou poskytuje útulné, pohodlné nosenie, aj zostatok jediným síl.

- UŽITOČNÉ: Skvelé pre použitie na všetky typy obuvi, pomôže celé nohy z bolí, náklon bolesť, plantárna fasciitis; s našimi účinná podpora klenby rukávy, späť do normálneho fyzickej aktivity, ako je to možné.

- DIZAJN PRE VÄČŠINU STÔP: Naša podpora klenby rukávy sú navrhnuté tak, aby sa zmestili všetky nohy, pobyt v mieste, bezpečne, vytvoriť dlhotrvajúcu úľavu od noha & päty bolesť kvôli ploché nohy & plantárna fasciitis.

- ÚČINNOSŤ: Poskytujú jemný, cielené kompresie do oblúka, aby sa státí a chôdzi pohodlné, podporu nohy vo vnútri bez nad uťahovací, je možné nosiť celý deň, umývateľný a opakovane použiteľné.

Package zahrnuté:

1 Pár Arch Rukávy

Značky: topánky poznámka veľká, blok zlatý päty topánky, dyi silikónové podložky, shq silikónové podložky, ľudia insole, plantárna kompresné ponožky, extrémne sissy podpätky, silikónové podložky, geoxer obuvi, eykosy silikónové vložky.

2 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-07-17

    Vložky rozumné, avšak ľavej a pravej ukazovatele nezhodujú pre X typ arch podporu. Aj keď sa vymení viac na opačnej nohy, gélu vložiť bol naozaj vo vhodnej polohe. Nie nešťastná, keď skutočná kvalita bola pomerne rozumné, len nie je vhodný pre to, čo som chcel dosiahnuť. Bol stojí za to vyskúšať, a za ceny, dobre, môžem len ťažko sťažovať!! Žiadna chyba je priradený k predávajúcemu.

    Anonymous 2022-12-06

    Prídem vo výbornom stave

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w2673

  • Položka Druh - Čistenie Čalúnenia
  • Materiál - Silikónové
  • Číslo Modelu - A1D8Q1A
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - gootrades