Doprava zadarmo Použité Grafické Karty RTX2060 6gb GPU rtx 2060 super Video Karta Ťažba Herné 2060 super GPU Carte Video

5 Hodnotenie Zákazníkov
€264.42 €222.11
Farba
Veľkosť:

Ďalšie Možnosti:

Máme veľa použité značky karty na 90% nových, ako 580 、1060、1660、2060、 3060、3070 a tak ďalej, vitajte na kontakt s nami a kúpiť z našich nižšie shopify obchod, aby lepšie cena:

https://hkfzgraphicscard.com

Nákup Poznámky:

Pre tento RTX2060s 6GB máme všetky druhy značky karty s veľmi dobrej kvalite, všetky karty sú 90%-95% nový.Teraz je najlepšie ceny na nákup.

Akciový kvalita nie je veľký a predaj veľmi rýchlo, Ak máte nejaké specail vyšetrovanie, pls.kontaktujte nás.Budeme kontrolovať, pre vás.Zvyčajne, zašleme značky, ktoré má na sklade.Pls.nechcem, aby si myseľ.

Všetky karty, ktoré budeme testovať pred vyslať uistite sa, že všetky v dobrom stave.Balenie s jedno pole na jednu kartu.

Akceptujeme jeden dropshipping a vitajte na spolupracovať s nami na tejto firmy.

Väčšinu množstvo pls.kontaktujte nás ak chcete získať veľkoobchodné ceny.

1、 Package

Keď otvárate balík, navrhujem, aby ste sa nahrávať video.

* Keď je nejaký problém s výrobkom, môžete poslať video na nás a my vám pomôžeme vyriešiť problém

2、DHL Diaľkové Poplatky

* Ak je vaša adresa v odľahlej oblasti, DHL bude účtovať dodatočné diaľkové poplatok, ktorý nie je niečo, čo môžeme rozhodnúť.

3、Láskavo Pripomienka

Vážení zákazníci.Všetky naše produktu mať zaručené a záruky.Nie sú ľahko dať negatívne hodnotenie a zlé spätnú väzbu hviezdy.Prosím, neponáhľajte opustiť zlé spätnú väzbu a chudobných hviezdy !

Prosím prvýkrát komunikovať s zákaznícky servis personál, aby vám pomohol pri riešení problému a Získať pomoc.Riešenie problémov je dôležité a potrebné.Prosím presvedčení, že náš služby zákazníkom lojalitu zamestnancov a schopnosti.

Značky: Grafické Karty.

5 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-11-22

    Najlepšie ceny a najlepší predajca!!! Objednal som si 100% platba vopred, odoslanie sdek. Nové karty, záruka 6 mesiacov. Odoslané v rovnaký deň, vždy v kontakte! Určite odporúčam, je to pekné, vysporiadať sa s slušný človek!!!

    Anonymous 2022-12-28

    Dobre, je to autentické karty. Funguje na dobrej teplota, mnohokrát nie je potrebné aktivovať fanúšikov veľkosť chladič. Maximálny 71 stupňov Centii stupňov. Zásielka bola 18 dní do Mexika. Predávajúci odpovedal na všetky otázky a zaslaných fotografií. Karta je garantovaná predávajúcim. Balík dorazil aj bez akéhokoľvek poškodenia. Trvalo 4 dni na dosiahnutie logistickej spoločnosti. Jediný problém je, že karta osvetlenie nefunguje, to nemá rgb, nie je zistené úradný rog strix osvetlenie programy. Pamätajte si, veľkosť karty, to je veľké, takmer nepatrí ani do skrine. Sú 30 cm dlhé.

    Anonymous 2022-12-10

    Predávajúci je dobré a príjemné, video karta pracovných odporúčame

    Anonymous 2022-12-09

    Transakcia uskutočnila. Karta bola prijatá, kontrola a box v mieste, box je mierne natrhnutý, a tak je všetko jasné

    Anonymous 2022-11-22

    Všetky Super kúpil 2 Carty 2060 Super poslal Yandex Kuriérom odporúčame každému,

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w2510

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kompatibilné s - Demo Rada
  • Typ Príslušenstva - Prípadoch
  • Názov Značky - HKFZ