Vianočné Tvorivé Vlak Dekor Snehuliak Nový Rok Vlak Slávnostné Dodávky Scény Rozloženie pre Rodinu, Priateľov, Deti, Perfektné Darčeky

1 Hodnotenie Zákazníkov
€1.29 €0.64
Farba
Veľkosť:

Spa cí kupujúci upozornenie:

ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč prosím, vyberte si Kúpele cí skladu.

Psč sa začína 51 /52/ 07 /35 /38.

Zámorské sklady nemôže byť dodaný.

Inak sa nám pošlite objednávku z Číny skladu.

Vianočné 4 Uzly Vlak Strany Rekvizity Tvorivé Vlak Dekor Slávnostné Dodávky Scény Rozloženie pre Rodinu, Priateľov, Deti, Perfektné Darčeky

Feature:

1.Najlepší Materiál: Náš Vianočný vlak dekor je vyrobená z plastu pre náročné a dlhotrvajúce používanie.Čo je non-jedovaté, neškodné a bez chuti.Pokročilá technológia a farbivo, aby svetlej farby nie je ľahko slabnúť.Vysoko kvalitný materiál s hladkým povrchom, okraje a krivky budú všetky chrániť svoje deti " bezpečne hrať.

2.Zápas Akékoľvek Vianočný Dekor Tému: Tento Vianočný Vlak Dekor Nastaviť je perfektný spôsob, ako pridať slávnostné dovolenku fandiť na váš domov.Obrazy klasické snehuliak bude dopĺňať akýkoľvek Vianočný dekor tému a určite prinesie Vianočnú atmosféru do vášho domova.

3.Široké Uplatnenie: mohli by Ste miesto naše Drevené Vianočné Vlaky vo vašom chodby, výhľad do záhrady, obývacia izba, jedáleň, a nech sa vám páči.Je tiež ideálny pre kaviarne, bary, bistros, pekárne, atď.

4.Rodinné Interakcie: Rodič-dieťa interakcie zohráva veľmi dôležitú úlohu pri rodič-dieťa vzťahy.Hrať Vianočné Vlaky spolu s vaše deti môžu podporovať vzťahy.

5.Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Farba: Červená, Biela, Ružová, Zelená

Veľkosť: Cca 19.5x4.6typ/7.67x1.81inch

Materiál: Plast

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Vianočný Vlak

Značky: vlak dekor, vianočné dekorácie, Vianoce, vianočné dekorácie 2023.

1 Recenzie na tento produkt

  1. Anonymous 2022-12-29

    Dodaný veľmi rýchlo, rovnako ako na obrázkoch. Ideálne pre dekoráciu. (Použil som to ako Vianočné Dekorácie.) Milujem ju!

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w1758

  • Materiál - Plastové
  • Príležitosti - Strana, Vianoce
  • Vzor - Žiadne
  • Číslo Modelu - Vlak Dekorácie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - VKTECH