CalmDo 1400W Multi-funkčné Elektrické Výklopné Skillet Gril Kombinovaný Domov Hrniec Elektrický Gril Grilovanie Sporák Skillet

0 Hodnotenie Zákazníkov
€252.37 €65.62
Farba
Veľkosť:

Prečo si Vybrať 1400W Zmes Elektrický Gril?

All-in-one Dizajn, 2-v-1, Multifunkčný Sporák

Multi-funkčné jeden hrniec = elektrická panvica + vyprážanie stojan + rezance sporák, ideálny pre ukladanie 3 krát viac priestoru, môžu byť použité, aby sa steaky, jahňacie kotlety, kuracie mäso, vyprážané ryža, cestoviny, ovsené kaše, polievky,vajcia, palacinky, hrniec na varenie atď.

4 Krát Rýchlejší Ohrev Rýchlosť

Multi-funkčný elektrický gril má 1400W high-výkon vykurovania pan, ktorá poskytuje 3-krát väčšie oblasti vykurovania, vykurovacích oblasti je veľký a jednotné, a kúrenie rýchlosť je rýchlejšie.To môže variť 3 kg kuracie stehná v 10 minút (len orientačný).

Menej strata

Upgrade vašej skale hrniec vykurovacie teleso poskytnúť až 90% tepla konverzie, ktorá vám umožní urobiť viac s menej odpadu.

Vysoký Výkon 1400W Plat, Aj Kúrenie

3-krát väčšie vykurovanie priestoru: 1400W multi-function elektrická platnička sa vzťahuje na spodnej časti elektrické skillet, čo je 30%-40% väčšia než jednej tube multi-funkčné elektrické skillet, a teplo sa šíri rovnomerne na spodnej časti potravín.

4 krát rýchlejší ohrev rýchlosti: vykurovacieho telesa electric multi pomaly sporák bol aktualizovaný na zlepšenie tepla konverzného kurzu, zníženie odpadu a zvýšiť kúrenie rýchlosť o 40%.

3-Úrovni Nastavenie Teploty: široký rozsah nastavenia teploty od 70°C do 250°C, aby spĺňali varenie teplota rôznych zložiek.Používať elektrické paella pan, poskytuje najviac potrebné teplota pre viac ako 6 metódy varenia, čo vám umožní vychutnať si varenie naplno.

RÝCHLY ohrev:

Výkon 1400W pre ohrev dosky namiesto vykurovacie rúrky, teplo rýchlo a udržiavať konštantnú teplotu, variť rýchlejšie ako varnou doskou pan.To môže byť použitý pre akékoľvek jedlo z palacinky, vajcia a slaninu na raňajky, na Pancakse, crepes, teplé sendviče na obed na grilované steaky, hamburgery, kuracie mäso, ryby, pizza, zelenina, a viac.

Voliteľná Teplota:

Presné nastavenie teploty,3 stupne teploty, nastavenie: horúce, nízka a vysoká, pohybuje sa v rozmedzí od 70℃-250℃.Jedno tlačidlo teplota nastavenie gombíka, ľahko ovládateľný a prispôsobiteľný.Môžete si vybrať príslušné teploty pre rôzne potravinárske materiály.

VOJNA Hold: 70~90℃ , vhodný na vyprážanie volské oko, atď., alebo udržiavanie jedla v teple.

NÍZKE nastavenie: 170 ~ 190°C na dohrev už varené pokrmy, palacinky alebo viac jemné potraviny ako ryby.

AHOJ nastavenie: 230 v ~ 250 ° C , vhodné pre hamburgery, steaky, klobásy, kuracie mäso a iné mäso, horúci pot.

2-v-1, MULTIFUNKČNÝ GRIL:

Dodáva sa s panvicu a kastróla a môžete stretnúť väčšina vašich potrebami na varenie.Môžete braise, pomalé pečenie, grilovanie, panvici, opražíme pochúťka, ako sa vám páči, kuchyne zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na vyprážané mäso, grilované mäso, domáce polievky, dusené mäso, palacinky, atď.

2 Typy Riadu:

Hlboká panvica a pekáče, hlboká panvica môžu byť použité variť paella, polievky, dusené mäso a iné potraviny; Na pekáče môžu byť použité na smažiť steaky, jahňacie kotlety, a iné mäso, aby spĺňali čo najviac potrebami na varenie.

Vysoký Tlak Die-Cast, Hliníkové

Vedie teplo rýchlo a je odolný; Anodická oxidácia hliníka Technológia - Poskytuje lepšiu ochranu proti oxidácii; Non-stick povlak: zabraňuje prilepeniu potravín z.Prehriatiu

Vstavaný proti prehriatiu poistka dizajn, s vykurovacieho systému, môže lepšie kontrolovať teplotu, zabrániť skratu a spáliť, a používať viac bezpečne.Non-Stick Povlak

Potraviny-stupeň vodotesný povlak, vyčnievajúce prúžok dizajn, lepšie sa zabránilo potravín z lepenie, aj pri grilovaní veľmi tenké potravín, to nebude držať; v rovnakom čase, to sa ľahko čistí.Umývačka

Produkt používa odnímateľný dizajn pre ľahký prístup; môže sa umývať v umývačke riadu, čím sa uvoľní ruky.

BEZPEČNÉ A JEDNODUCHÉ ovládanie:

Navrhnutý s advanced tepelnou poistkou, ktorá bráni prehriatiu a regulácia teploty ľahko, sklenené veko je účinné pri znižovaní triešti, jedno tlačidlo je jednoduché zastaviť sa na každú príležitosť, bezpečné a jednoduché použitie aj pre starších.

NON-STICK POVLAK:

Táto elektrická panvica má zdravé a šetrné k životnému prostrediu non-stick povlak v porovnaní s konvenčnými riadu.To umožňuje jedlo ľahko oddeliť od varná plochy a výrazne znižuje čistenie úsilie.Všetky doplnky sú umývateľné v umývačke riadu, čistenie elektrických skillet za menej ako minútu!Jeho kompaktný dizajn je jednoduchý, ukladať a nezaberá príliš veľa miesta.

3.4 Liter Kapacity, Všestranný vo Elektrický Sporák

All-in-one elektrické skillet na vyprážanie, sautéing, stewing a viac.

Voľne stojaca grilovanie, dusenie, vyprážanie, pečenie a stewing, plné chutí, rôzne špeciality, tento 2-v-1, multifunkčný sporák môže ubytovať 2 až 4 ľudí, a to nielen v interiéri, ale aj v záhradách, balkón, atď.

Kompaktná veľkosť môže byť tiež umiestnený vo vašom RV, čo vám umožní vychutnať jedlo na cestách.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w1644

  • Materiál Telesa - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Certifikácia - ce, RoHS
  • Príslušenstvo - PRICHÁDZA S DVE PANVICE
  • Vekom Materiál - Tvrdené Sklo
  • Tvar - Námestie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia - Auto-Termostat Ovládanie, šetrič energie, Non-Stick Povlak
  • Hlboké hrniec kapacita - 3.4 L
  • Výkon (W) - 1400W
  • Funkcia 2 - grilovanie a pečenie morské plody, vajcia, steak, slanina, a podobné predmety
  • Číslo Modelu - CD-EC002
  • Názov Značky - Calmdo
  • Napätie (V) - 220V
  • Funkcia 1 - polievky, gumbo, dusené pečie, parné,